Τρίτη 15/6/2021

Kόβουν το ρεύμα στο Γηροκομείο, αλλά λεφτά για ηλεκτρικά βουλευτικά αυτοκίνητα υπάρχουν…

Κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ σε άπορους γέροντες που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο Αθηνών!

Την ανάλγητη αυτή απόφαση έλαβε η διοίκηση της εταιρείας στα πλαίσια της πολιτικής καταπολέμησης των στρατηγικών κακοπληρωτών και έδωσε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ να προχωρήσει στην απενεργοποίηση του μετρητή.

Στην επιστολή της προς το σωματείο «Ελεήμων Εταιρεία Αθηνών» η ΔΕΗ σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «παρά τις συνεχείς και τακτικές οχλήσεις μας τα τελευταία επτά χρόνια καθώς και της πρόσφατης εξώδικης πρόσκλησής μας δεν έχει καταστεί δυνατή η τακτοποίηση του υπερβολικά υπέρογκου χρέους σας, από καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας και ανεξόφλητους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς πολλών χρονικών περιόδων, με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σας να υφίστανται από τον Αύγουστο του 2013, δηλαδή πέραν των έξι ετών». Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, η οφειλή ανέρχεται σε 1.313.574 ευρώ, με την τελευταία καταβολή να έχει γίνει τον Μάιο του 2014.

Δείτε επίσης: Κώστας Μουτζούρης: Αφήστε τις πίτες κι ασχοληθείτε με το μεταναστευτικό 

Μας είναι αδύνατο να διανοηθούμε να κόβεται το ρεύμα από γέροντας ξωμάχους της ζωής. Ελπίζουμε και θέλουμε να πιστεύουμε πως η κυβέρνηση σε συνεννόηση με την διοίκηση της εταιρείας θα βρουν μια λύση.

Λεφτά άλλωστε για ταξιδάκια υπουργών και τα ηλεκτρικά οικολογικά αυτοκίνητα των βουλευτών υπάρχουν (Μισό μύριο παραπάνω πληρώνουμε τις οικολογικές ευαισθησίες των βουλευτώνγιατί να μην βρεθούν λοιπόν τα χρήματα να τακτοποιηθεί το ζήτημα της οφειλής του Γηροκομείου Αθηνών;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ