Με «αυτόματο πιλότο» και η φετινή απονομή των Όσκαρ – Αποφασίστηκε να μην υπάρξει οικοδεσπότης! (video)

Must Read

Ούτε φέτος θα ακούσουμε το παραδοσιακό «Ladies and gentlemen, your host for the evening…» (Κυρίες και κύριοι, ο οικοδεσπότης σας για απόψε…), καθώς, εκτός σοβαρού απροόπτου, η 92η απονομή των Όσκαρ θα μείνει χωρίς κεντρικό παρουσιαστή! 

«Μαζί με την Ακαδημία αποφασίσαμε ότι δεν θα υπάρχει ο παραδοσιακός οικοδεσπότης κι αυτή τη χρονιά, επαναλαμβάνοντας αυτό που λειτούργησε για μας το περασμένο έτος: τεράστια ψυχαγωγική αξία, πολλά τραγούδια, πολύ κωμωδία και δυνατούς αστέρες», δήλωσε η πρόεδρος του ABC, Κάρεϊ Μπερκ, σε συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση.
«Η ψηφοφορία έκλεισε την Τρίτη (07/01) το βράδυ και οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα (13/01)», είπε.

Η περσινή χρονιά ήταν η πρώτη, μετά από 30 χρόνια, όπου η Απονομή των Όσκαρ δεν είχε κεντρικό παρουσιαστή, καθώς ο δημοφιλής κωμικός Κέβιν Χαρτ, ο οποίος είχε ανακοινωθεί πως θα τα παρουσίαζε, αναγκάστηκε να παραιτηθεί, ύστερα από τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν σε βάρος του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξαιτίας κάποιων ομοφοβικών σχολίων που είχε κάνει.

https://youtu.be/fzllYzhzLm8

Η Ακαδημία αποφάσισε να μην τον αντικαταστήσει και να προχωρήσει στη διοργάνωση χωρίς κεντρικό παρουσιαστή, κερδίζοντας θετικές κριτικές και επαναλαμβάνοντας, έτσι, κάτι που είχε να συμβεί από το 1989.

Δείτε επίσης: Ήταν η χρονιά του Χοακίν Φοίνιξ! «Σάρωσαν» στις Χρυσές Σφαίρες «Joker» και «1917»

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, η Μπερκ τόνισε ότι η περσινή τελετή «ήταν τόσο διασκεδαστική» και «γεμάτη από εκπλήξεις», με «σφιχτή» ροή. «Και είδαμε τα αποτελέσματα αυτού του γεγονότος με τα νούμερα να διπλασιάζονται», είπε και πρόσθεσε: «Νιώθουμε τυχεροί φέτος που έχουμε υποψήφιες τόσο σπουδαίες ταινίες, αλλά αισθανόμαστε ότι θέλουμε (τα βραβεία) να έχουν και πλάκα, που θα είναι και η εμπορική μας δύναμη γι αυτή τη χρονιά και γι αυτό αισθανθήκαμε πραγματικά σίγουροι για την απόφασή μας».

ΚΑΡΕΙ ΜΠΕΡΚ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ABC
Κάρεϊ Μπερκ, πρόεδρος ABC

«Αλλά το ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά δεν θα υπάρχει οικοδεσπότης, δεν σημαίνει ότι έτσι θα είναι και στο μέλλον. Θα είναι μία απόφαση από έτος σε έτος», δήλωσε η Μπερκ.

Υπενθυμίζουμε ότι η 92η Τελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This