Η… ρεπόρτερ Αλίκη Βουγιουκλάκη γράφει για το γάμο της!

Must Read

Στις 18 Ιανουαρίου 1965 οι Δελφοί ήταν το κέντρο του καλλιτεχνικού κόσμου. Μπορεί να μην υπήρχε ακόμα η μικρή οθόνη για «ζωντανές συνδέσεις», αλλά το γεγονός ήταν μεγάλο. Η εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη παντρευόταν τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ο γάμος έγινε Δευτέρα που είχαν αργία τα θέατρα. Εκτός από τις κινηματογραφικές της εμφανίσεις, μαζί με τον σύζυγό της ήταν θιασάρχες στο θέατρο «Κεντρικόν».

Παράλληλα είχε στήλη στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Εμπρός». Στο πρώτο φύλλο μετά το γάμο της ασχολήθηκε με τον δικό της κι έγραψε τις εντυπώσεις της…

Όμως δεν ήταν η μόνη που ασχολήθηκε αυτόν. Στις περισσότερες εφημερίδες της εποχής το γεγονός βρισκόταν στην πρώτη σελίδα την επομένη μέρα. Όλοι είχαν στείλει τα καλύτερα… λαγωνικά τους για να έχουν το κάτι παραπάνω. Ο Αλέκος Σακελλάριος πήγε με δύο ιδιότητες: Του καλεσμένου, αλλά και του δημοσιογράφου, αφού ποτέ δεν απαρνήθηκε τη δημοσιογραφική του ιδιότητα και μέχρι το τέλος της ζωής του συνέχισε να γράφει χρονογραφήματα, ποιήματα, έρευνας και φυσικά αναμνήσεις.

Το δικό του ρεπορτάζ περιλαμβάνει εκτός από την περιγραφή του γεγονότος και μερικές άγνωστες λεπτομέρειες από τη συνεργασία που είχε με το ζευγάρι που κυριαρχούσε τότε στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This