Η Στεάουα ανατρέπει τα δεδομένα: Απαγορεύεται να παίζουν οι παίκτες που… έχουν εμβολιαστεί!

«Είναι αδύναμοι» υποστηρίζει ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι 

Must Read

Την ώρα που σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου οι ανεμβολίαστοι αθλητές αποκλείονται από την αγωνιστική δράση (όλοι θυμόμαστε το… τσίρκο με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία), στη Στεάουα Βουκουρεστίου ισχύει, αντιθέτως, το ότι όποιος παίκτης της εμβολιάζεται, μένει στον… πάγκο!

Διόλου τυχαίος, προφανώς, ο χαρακτηρισμός «φανατικός αντιεμβολιαστής» που αποδίδεται, μεταξύ πολλών άλλων, στον Τζίτζι Μπεκάλι, ιδιοκτήτη της πλέον φημισμένης ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρουμανίας, καθώς… ο ίδιος είναι που απαγορεύει στους εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές του να παίζουν. Μάλιστα, πρόσφατα είχε δηλώσει «καλύτερα να με πυροβολήσουν παρά να εμβολιαστώ».

https://twitter.com/9_breaking_news/status/1496458952590172160

Η «δικαιολογία» που επικαλείται ο Μπεκάλι για τον αποκλεισμό των εμβολιασμένων ποδοσφαιριστών, είναι πως, κατά τη γνώμη του, «είναι αδύναμοι». Ως παράδειγμα της αδυναμίας των εμβολιασμένων ποδοσφαιριστών, έφερε τον επιθετικό της Στεάουα, Κεσερού: «Είναι καλά, αλλά δεν μπορεί να είναι πια σ’ αυτό το επίπεδο. Δεν θέλω να τον προσβάλω, δεν θέλω να στεναχωρηθεί. Λέω αυτό που πιστεύω. Θα γελάσετε, αλλά μπορεί να έχω δίκιο. Ίσως λόγω του εμβολίου. Όσοι εμβολιάζονται χάνουν τις δυνάμεις τους. Η δύναμη όλων των εμβολιασμένων μειώνεται».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος έχει χαρακτηριστεί «Εσκομπάρ των Βαλκανίων», έχει περάσει αρκετά χρόνια στη φυλακή, ενώ η φήμη του στη Ρουμανία είναι τέτοια, που ο «μύθος» λέει πως, όταν μια σπείρα που του είχε κλέψει το αυτοκίνητο κατάλαβε ότι είναι δικό του, τού το επέστρεψε με… φουλαρισμένο το ντεπόζιτο, όμως και πάλι δεν κατάφερε να γλιτώσει από την οργή του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This