Όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δεν το περίμενε – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το διπλό φονικό στην Καβάλα

«Είχε πει στην Αστυνομία ότι την απειλούσε και της είχαν απαντήσει ''τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι''».

Must Read

«Μουδιασμένο» παραμένει το πανελλήνιο από το διπλό φονικό που εκτυλίχθηκε στην Καβάλα, όταν 56χρονος κτηνοτρόφος πυροβόλησε εν ψυχρώ το 10 μηνών βρέφος του και την πρώην σύντροφό του και στην συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και αυτοκτόνησε!

Λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας και συγκεκριμένα απέναντι από το μονό κρεβάτι που βρίσκεται μέσα στο μικρό δωμάτιο της στάνης, υπάρχουν ακόμη διάφορες φωτογραφίες στον τοίχο που απεικονίζουν όμορφες και ανέμελες στιγμές του πρώην ζευγαριού, λίγο καιρό πριν ο κτηνοτρόφος αποφασίσει να βάψει τα χέρια του με αίματα. Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στην ιατροδικαστική υπηρεσία Κομοτηνής στις σορούς της άτυχης μητέρας και του βρέφους.

Την ίδια ώρα, οι μαρτυρίες συγκλονίζουν για τον κτηνοτρόφο και την Αννα Κρουζ, που ξεψύχησε λίγα δευτερόλεπτα μετά το σπλάχνο της. Όπως είπε ιδιοκτήτης καφενείου και οικογενειακός φίλος του ζευγαριού, βρέθηκε ένα σημείωμα του 56χρονου στον τόπο του εγκλήματος.

«Βρήκαν ένα σημείωμα του αυτόχειρα που έλεγε ότι ”εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει”», είπε ο κ. Καλογερίδης.

«Με πήρε τηλέφωνο στις 09.30 και μου είπε δύο, τρεις φορές “έλα στο μαντρί”. Πρώτου με πάρει άκουσα δύο πυροβολισμούς από το διπλανό μαντρί που ήμουν και νόμιζα ότι ήταν κυνηγοί. Μόλις ξεκίνησα άκουσα και τρίτο πυροβολισμό», περιγράφει ο πρώτος ξάδερφος του δράστη, τονίζοντας ότι ήταν φριχτό το θέαμα που αντίκρισε μόλις έφτασε στην στάνη.

Δείτε ακόμη: Έτσι γνώρισε η Άννα τον 56χρονο που την εκτέλεσε πισώπλατα μαζί με το 10 μηνών παιδί τους

«Όταν έφτασα τους βρήκα και τους τρεις νεκρούς, έξω από το δωματιάκι. Το κεφάλι (σ.σ. του κτηνοτρόφου) είχε διαλυθεί. Το μωρό ήταν νεκρό δίπλα από την μαμά του», αναφέρει. Όπως λέει η σύζυγός του, η κυρία Ειρήνη, την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας η άτυχη Άννα ήταν στο σπίτι της μαζί με το παιδί και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. «Το μωράκι ήταν το πιο χαμογελαστό του κόσμου και η Άννα το καλύτερο παιδί και πάντα με το χαμόγελο», αναφέρει και συνεχίζει: «Μόνο που σε κοιτούσε αυτό το παιδί χαιρόσουν».

Οι απειλές του δράστη πριν την δολοφονία

«Θα σκοτώσω εσένα και το παιδί και θα αυτοκτονήσω» είχε πει ο δράστης στην 31χρονη πρώην σύντροφό του, λίγο καιρό πριν να κάνει την απειλή του πράξη.

Οι πληροφορίες για τη διπλή δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο χωριό Λεκάνη της Καβάλας προκαλούν αποτροπιασμό. Η άτυχη γυναίκα, λίγο πριν τις 9 το πρωί που έφτασε ο δράστης έξω από το σπίτι που διέμενε με στενούς συγγενείς της και της ζήτησε να την ακολουθήσει στο μαντρί μαζί με το βρέφος, είχε πει σε γειτόνισσα και φίλη της, να της τηλεφωνήσει σε μια ώρα αργότερα. Προφανώς, όπως εξήγησε η γειτόνισσά της, κάτι φοβόταν.

«Η Άννα τον ακολούθησε γιατί δεν περίμενε να το κάνει αυτό και ας την είχε απειλήσει στο παρελθόν. Της έλεγα “Άννα μην πας “και εκείνη μου απάντησε πως ”δεν θέλω να του χαλάσω το χατίρι, μην τον εξαγριώσω”. Επέμεινα να μην πάει μαζί του αλλά εκείνη μου είπε πως αν δεν γυρίσει σε μια ώρα να την πάρω τηλέφωνο στο κινητό και να πάω να την πάρω μαζί με τον άντρα μου», περιγράφει η γειτόνισσα.

Δείτε ακόμη: Aνατριχίλα με τις τελευταίες στιγμές του παιδιού – Είχε ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία η 31χρονη Άννα

Το μαντρί ήταν περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι που διέμενε η κοπέλα με το μωρό της. «Δεν περίμενα ούτε μία ώρα, την κάλεσα, αλλά αυτός το έκανε αμέσως. Πήρα τηλέφωνο μετά από περίπου 40 λεπτά και δεν απαντούσε. Η Άννα ήταν ένα κορίτσι μορφωμένο, παρά πολύ καλό, που νόμιζε ότι όλος ο κόσμος είναι σαν αυτήν. Αυτός ήταν ένας άξεστος, αγροίκος», λέει στη συνέχεια, τονίζοντας ότι «προσπαθούσαμε να την βοηθήσουμε. Πήγε στην αστυνομία αλλά της είπανε ότι πρέπει να περιμένει το δικαστήριο. Τους είχε πει ότι την απειλεί και της απάντησαν ότι ”τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι” και ότι θα πρέπει πρώτα να βγει η απόφαση του δικαστηρίου και ύστερα να γίνουν ασφαλιστικά μέτρα».

«Της έλεγε “θα σκοτώσω εσένα και το παιδί και θα αυτοκτονήσω και εγώ”, η Άννα δεν φανταζόταν ότι θα το κάνει», συνεχίζει η γειτόνισσα.

«Αν μου την βιδώσει θα σκοτώσω εσένα και το παιδί»

«Η Άννα ήταν υπόδειγμα ανθρώπου, με πολύ καλή ψυχή, μορφωμένη», λέει συγκλονισμένη η θεία της, τονίζοντας ότι γνώρισε τον σύντροφό της πριν από τέσσερα χρόνια όταν ήρθε στο χωριό για να γράψει το βιβλίο της για την Λεκάνη.

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο 56χρονος που σκότωσε το μωρό του και την 31χρονη Άννα – Συγκλονίζει η μητέρα της: «Της έλεγα μην πας»

«Έζησε μαζί του, έκαναν το παιδάκι, χώρισαν και τελευταία δεν τα βρίσκανε. Η Άννα έλεγε ότι ήθελε να φύγει Γερμανία με το παιδί αλλά δεν ήταν σίγουρη. Κάθε ημέρα του έδινε το παιδί και έπαιζαν. Αυτός ήρθε το πρωί και την πήρε από το σπίτι, μάλλον την είπε “πάμε να δούμε τα κατσίκια” γιατί αγαπούσε πολύ τα κατσίκια. Αλλά αυτός θα είχε κάτι άλλο στο μυαλό του. Η Άννα έμενε στο σπίτι του παππού της με το παιδί και αυτός ερχόταν καθημερινά και το έβλεπε», συμπληρώνει.

Τονίζει δε, ότι ο 56χρονος είχε απειλήσει και τηλεφωνικά και της είχε πει: «Άννα μην μου τη βιδώσει γιατί θα σκοτώσω εσένα και το παιδί και θα σκοτωθώ και εγώ”. Αυτό έγινε πριν από περίπου ενάμιση μήνα», υπογραμμίζει.

«Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου» λέει ο πατέρας του δολοφόνου

«Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου», ανέφερε ο πατέρας του 56χρονου δράστη τονίζοντας ότι δεν είχαν επαφές τα τελευταία χρόνια με τον γιό του.

«Δεν ξέρω τίποτα. Δεν μιλούσα με τον γιο μου, ούτε είχα δει το εγγονάκι μου. Κάτι τέτοιο θα το έκανε μόνο ένας τρελός, τρελός όμως δεν ήταν. Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου», ανέφερε ο ηλικιωμένος πατέρας του δράστη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This