Ποιος δικηγόρος ανέλαβε να υπερασπιστεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την παραίτηση Λύτρα

Ο συνήγορος του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης ανέλαβε να υπερασπιστεί τη Ρούλα

Must Read

Μετά την βεβαιότητα που εξέφραζε σε τηλεοπτικές εκπομπές για την αθωότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου ο δικηγόρος της 33χρονης Απόστολος Λύτρας, δήλωσε ότι παραιτείται τελικά από την υπεράσπισή της, μόλις λίγες ώρες μετά από την σύλληψή της. 

Η μητέρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας και έως τώρα αρνείται τις κατηγορίες, οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή χωρίς την παρουσία δικηγόρου. 

Η 18η ανακρίτρια όρισε από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ως νέο συνήγορο της κατηγορούμενης μητέρας τον Νίκο Ιωάννου. Μάλιστα, ο κ. Ιωάννου είχε αναλάβει και την υπεράσπιση του 57χρονου ιερέα και πατέρα έξι παιδιών Νίκου Σταματογιάννη, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού βουλγαρικής καταγωγής.

O δικηγόρος Νίκος Ιωάννου

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας επικοινώνησε με τη μητέρα και την ρώτησε εάν σκότωσε εκείνη το παιδί της, με την ίδια να το αρνείται. «Μα βρέθηκε δηλητήριο στο σώμα του παιδιού σου» της είπε και εκείνη δεν απάντησε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This