Αποκαλύψεις από τη συμβολαιογράφο της σπιτονοικοκυράς! Σε ποια θα έγραφε το σπίτι της

Must Read

Απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα που έχουν προκύψει σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τη σπιτονοικοκυρά της οικογένειας Δασκαλάκη, δίνει η συμβολαιογράφος που συνέταξε το πληρεξούσιό της προς τον 30χρονο ενοικιαστή της, η οποία μίλησε για την πρώτη φορά που την κάλεσαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η 69χρονη, για τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και για την αδυναμία της Ευγενίας Κούτρα στη μικρή Τζωρτζίνα.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της η 69χρονη ζήτησε από τον Μάνο και τη Ρούλα να της βρουν έναν συμβολαιογράφο. Πράγματι, βρήκαν τη γυναίκα, η οποία πήγε στο νοσοκομείο και συναντήθηκε μαζί της, και η 69χρονη της ζήτησε να συντάξει ένα πληρεξούσιο, καθώς δεν μπορούσε να μετακινηθεί λόγω της κατάστασής της ούτε καν να εισπράξει τη σύνταξή της, την οποία χρειαζόταν.

Η συμβολαιογράφος τη ρώτησε γιατί ήθελε να έχει ως πληρεξούσιό της τον Μάνο Δασκαλάκη και δεν αναλάμβανε κάποιος από τους συγγενείς της τις οικονομικές της υποχρεώσεις. Η Κούτρα τής απάντησε πως δεν είχε στενούς συγγενείς και ότι με όσους υπήρχαν δεν διατηρούσε επαφές, επομένως δεν θα μπορούσε να τους αναθέσει οτιδήποτε.
«Εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις;» ήταν η αυθόρμητη ερώτηση της συμβολαιογράφου, για να λάβει την απάντηση πως δεν τον εμπιστευόταν ιδιαίτερα, αλλά η επιλογή του ήταν μονόδρομος. Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί τον αντιμετώπιζε με επιφύλαξη.

Οπως είπε η συμβολαιογράφος, στο πληρεξούσιο είχε συμπεριλάβει τη δυνατότητα του Μάνου να εισπράττει τη σύνταξή της και να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της έναντι κοινοφελών οργανισμών, χωρίς να έχει άλλη δυνατότητα συναλλαγών. Μάλιστα, ανέφερε πως η Ευγενία Κούτρα τής είχε αποκαλύψει τη μεγάλη αδυναμία που έτρεφε για τη μικρή Τζωρτζίνα. «Θέλω να της γράψω το σπίτι της οδού Μπιζανίου, όπου μένει η οικογένεια» είχε πει στη συμβολαιογράφο, όμως στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 έφυγε από τη ζωή χωρίς να έχει προχωρήσει σε άλλη συμβολαιογραφική πράξη.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This