«Είδε» τον θάνατό της – Tο προφητικό όνειρο της Αναστασίας που «έσβησε» στην άσφαλτο της Κορίνθου

Η 18χρονη είχε χάσει τον κολλητό της σε τροχαίο! Εκείνος την «επισκέφτηκε» στον ύπνο της και της έλεγε ότι θα έρθει κοντά της

Must Read

Δέος και ανατριχίλα προκαλεί ότι λίγες ημέρες προτού φύγει τόσο απρόσμενα από τη ζωή στο τραγικό τροχαίο που έγινε στην εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως τα ξημερώματα της Δευτέρας η 18χρονη Αναστασία είχε «δει» τον θάνατό της να έρχεται σε ένα όνειρο που είχε εκμυστηρευτεί σε κοντινό της πρόσωπο και αποδείχθηκε προφητικό!

Η άτυχη κοπέλα, η οποία ανασύρθηκε νεκρή μετά τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 15χρονος αδελφός της με εκείνο ενός 69χρονου Αγγλου, είχε δει στον ύπνο της τον καλύτερό της φίλο, τον Θοδωρή, που σκοτώθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πριν από ενάμιση χρόνο και της έλεγε ότι σύντομα θα έρθει κοντά της!

Ο άτυχος Θοδωρής, που κι αυτός ήταν τότε 18 ετών, είχε βγει με τους φίλους του για να διασκεδάσουν, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ… «Εσβησε» στην άσφαλτο, σε ένα τροχαίο που συνέβη στο Κοκκώνι Κορινθίας, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το σημείο όπου ξεψύχησε και η Αναστασία.

Από τότε η 18χρονη ήταν βυθισμένη στη θλίψη και μιλούσε καθημερινά με τη μητέρα του για να της δώσει κουράγιο. Χθες η χαροκαμένη γυναίκα εξομολογήθηκε ότι η Αναστασία είχε επικοινωνήσει μαζί της μόλις δύο ημέρες πριν από το τροχαίο και της είχε πει ότι είχε δει ένα όνειρο, το οποίο έμελλε, δυστυχώς, να βγει αληθινό.

«Η Αναστασία ήταν κολλητή με τον γιο μου. Ο γιος μου “έφυγε” σε τροχαίο με αυτοκίνητο πριν από ενάμιση χρόνο, όταν ήταν 18 χρονών, όπως και η Αναστασία. Την ήξερα πολύ καλά την κοπέλα. Εκείνο το βράδυ, προτού γίνει το τροχαίο, το κορίτσι ήταν στο Βραχάτι, εκεί βρήκε όλους τους φίλους της, όπως και τον γιο μου τον μεγάλο, τους χαιρέτησε, μίλησαν και το πρωί έγινε αυτό. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε…» είπε η Αλεξία Γόγολα και συμπλήρωσε: «Οταν έμαθα ότι “έφυγε” το κορίτσι, έβαλα τις φωνές… Είναι σαν να ζω το ίδιο πράγμα που έζησα πριν από ενάμιση χρόνο. Η Αναστασία μού είχε εκμυστηρευτεί ότι είδε ένα όνειρο με τον Θοδωρή μου. Της έλεγε στον ύπνο της ότι σύντομα θα έρθει κοντά της. Και έγινε αυτή η τραγωδία».

Η χαροκαμένη μάνα επισήμανε ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν χαθεί πολλά παιδιά.
«Απέναντι σκοτώθηκε ένα παιδί 22 ετών και λίγο πιο πριν ένα παιδί από το Βέλο» είπε, τονίζοντας πως όλη η παρέα των παιδιών έχει βυθιστεί στο πένθος από το νέο χτύπημα της μοίρας. Χθες φίλοι, συγγενείς και συγχωριανοί είπαν το τελευταίο «αντίο» στη 18χρονη στον Ιερό Ναό της Αγίας Αννας Κορίνθου, όπου εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές σαν από αρχαία τραγωδία, με την οικογένεια της Αναστασίας να συνειδητοποιεί ότι η ζωή της άλλαξε για πάντα μέσα σε λίγες στιγμές.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This