Κολωνός: Σοβαρότατες καταγγελίες Λύτρα για εμπλοκή αστυνομικών – «Απολύτως λάθος η προφυλάκιση της μητέρας»

«Η κράτηση έχει να κάνει και με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί για όλη αυτή την ιστορία»

Must Read

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου ότι είναι «υπό διερεύνηση» η σχέση του Ηλία Μίχου με την αστυνομία αναφορικά με την φρικιαστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, αλλά και την επιβεβαιωμένη εμπλοκή τουλάχιστον ενός αστυνομικού σε αυτή τη δυσωδία, ο συνήγορος της μητέρας της ανήλικης Απόστολος Λύτρας, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, οι πληροφορίες του μιλούν για φερόμενη εμπλοκή δύο αστυνομικών: «Εγώ έχω πληροφορίες για δύο αστυνομικούς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση … Εγώ το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και πολλές συλλήψεις».

Σε ότι αφορά την απόφαση προφυλάκισης της 37χρονης μητέρας της 12χρονης με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, ο κ.Λύτρας τη χαρακτήρισε λάθος και άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά προς το πρόσωπό της:

«Δεν μπορεί α λα καρτ να γίνονται δεκτά όσα είπε το παιδί. Δεν γίνεται να λέει κάποια πράγματα το παιδί και να το παίρνουμε ως δεδομένο και να λέει ότι η μητέρα του δεν γνώριζε και αυτό να μην το λαμβάνουμε υπόψη. Πρόκειται για βιαστική και τελείως λανθασμένη τακτική απέναντι στην μητέρα. Η προσωρινή κράτηση αυτή έχει να κάνει και με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί για όλη αυτή την ιστορία».

Σχολιάζοντας τα όσα ισχυρίζεται η 37χρονη ότι αστυνομικοί δεν την άφησαν να καταγγείλει τον 53χρονο βιαστή την πρώτη φορά που το επιχείρησε, ο δικηγόρος της είπε:

«Παρότι ανακοίνωσε τι είχε πάει να καταγγείλει, την πρώτη φορά που πήγε στο ΑΤ Κολωνού, αφού περίμενε 2,5 ώρες, της είπαν να πάει την επόμενη ημέρα. Πήγε την επόμενη ημέρα το πρωί και της είπαν να πάει στο Τμήμα Ανηλίκων, στην ΓΑΔΑ. Η μητέρα της 12χρονης μου έχει πει πως στο κατάστημα του 53χρονου σύχναζαν αστυνομικοί, εν ενεργεία και μη».

Αναφορικά με τα χρήματα που ζήτησε η 37χρονη από την σύζυγο του Ηλία Μίχου, ο Απόστολος Λύτρας επεσήμανε:

«Θα ήταν παράξενο αν δεν είχε γίνει καταγγελία, αλλά πρώτα έγινε η καταγγελία και μετά πήρε χρήματα από την σύζυγο του 53χρονου και σε κάθε περίπτωση τα ποσά αυτά δεν σχετίζονται με την κατηγορία της μαστροπείας».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This