Για 3.000 ευρώ έχει κολλήσει η υπόθεση με τον μυστηριώδη θάνατο 68χρονης κτηνοτρόφου

Τα χρήματα για την εξέταση DNA που θα δείξει αν η γυναίκασκοτώθηκε από το χτύπημα ζώου

Must Read

Ανεξιχνίαστος παραμένει ο θάνατος της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα, λόγω της γραφειοκρατίας ως προς το ποιος θα πληρώσει το κόστος των 3.000 ευρώ για την εξέταση DNA που θα ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στις αρχές Ιουνίου στο μαντρί της από τον σύζυγο και έναν ανιψιό του. Οι αστυνομικές Αρχές είχαν απομακρύνει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, θεωρώντας πιο πιθανό ο θάνατός της να οφείλεται σε χτυπήματα από κριάρι βάρους 70 κιλών που ήταν στο μαντρί της άτυχης κτηνοτρόφου.

Ομως για να στοιχειοθετηθεί αυτή η αιτία θανάτου πρέπει να διενεργηθεί εξέταση DNA, η οποία δεν έχει γίνει εδώ και έναν μήνα! Για την εξέταση DNA έχουν ληφθεί τα απαραίτητα δείγματα από τα νύχια και τα ρούχα της. Ομως η διαδικασία έχει κολλήσει, καθώς, για να γίνει, υπάρχει ένα κόστος 3.000 ευρώ. Το εργαστήριο του πανεπιστημίου που έχει αναλάβει τη εξέταση έχει ζητήσει την προεξόφληση του ποσού για να κάνει την ανάλυση.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας φέρεται ότι διαβίβασε το αίτημα στην Εισαγγελία της πόλης ώστε να εγκριθεί η δαπάνη. Η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να κολλήσει η εξέταση DNA.Παράλληλα, αναμένεται να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη από κτηνίατρο στο κριάρι και άλλες εξετάσεις από ιατροδικαστή, για να διακριβωθεί αν ο θάνατος της 68χρονης κτηνοτρόφου προκλήθηκε από το ζώο. Πάντως, ο σύζυγος της γυναίκας υποστηρίζει ότι κάποιος τη σκότωσε και πως ο θάνατός της δεν οφείλεται σε χτυπήματα από το ζώο.

Οι αστυνομικοί

«Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι τη σκότωσε το κριάρι. Φοβάμαι ότι το έκανε κάποιος άνθρωπος. Ετσι και μάθουμε ποιος το έκανε, φοβάμαι ότι δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω. Δεν χρωστάμε τίποτα, δεν έχουμε κάνει κακό σε κανέναν, δεν πηγαίνει το μυαλό μου πουθενά. Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανε κάποιο από τα ζώα μας» δήλωσε. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν κάποιο στοιχείο που να δείχνει πως υπήρχε άλλο πρόσωπο στο μαντρί. Την Παρασκευή 2 Ιουνίου του 2023 στις 3 το μεσημέρι η 68χρονη έφυγε μόνη από το σπίτι, με τις κινήσεις της να καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας. Μία ώρα αργότερα ο προμηθευτής της ανέβηκε με το αμάξι στο ποιμνιοστάσιο ώστε να της παραδώσει τροφή για τα αμνοερίφια. Οι κινήσεις του καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας και αμέσως μετά έφυγε από το μαντρί.

Στο χρονικό διάστημα 17.00-18.00, που προσδιορίζεται η ώρα θανάτου, η 68χρονη έπεσε νεκρή στο έδαφος, σε ένα σημείο που όμως δεν «πιάνουν» οι κάμερες. Σε αυτό το διάστημα δεν μπήκε κανείς άλλος στη στάνη.Για τον λόγο αυτό οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή της έπειτα από επίθεση που έκανε το κριάρι άνω των 70 κιλών, το οποίο και στο παρελθόν είχε σπάσει πόρτες, χρησιμοποιώντας τα πόδια και τα κέρατά του.

Τα εύλογα ερωτήματα ως προς την αιτία θανάτου της κτηνοτρόφου θα απαντηθούν όταν τελειώσει η γραφειοκρατική οδύσσεια ως προς τη διενέργεια της εξέτασης DNA στα ρούχα και τα νύχια της γυναίκας.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This