Σοβαρότατο οπαδικό επεισόδιο σε συρμό του μετρό: Κουκουλοφόροι πέταξαν καπνογόνο φωνάζοντας για οπαδούς συγκεκριμένης ομάδας!

Πέταξαν και δεύτερο σε αποβάθρα - Κανείς δεν τους σταμάτησε

Must Read

Τρόμος και πανικός επικράτησε χθες το βράδυ σε συρμό του μετρό όταν μπήκαν μέσα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και πέταξαν καπνογόνο φωνάζοντας για οπαδούς συγκεκριμένης ομάδας. Το σοβαρότατο περιστατικόμε ξεκάθαρα οπαδικά χαρακτηριστικά έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο στου Ρέντη, αποδεικνύοντας ότι η οπαδική βία καλά κρατεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν περίπου 10 το βράδυ όταν πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στο συρμό του μετρό στο Μοναστηράκι. Αδιαφορώντας για το γεγονός πως στο βαγόνι είχε κόσμο πέταξαν το καπνογόνο ενώ στη συνέχεια φώναξαν «όποιος είναι Παναθηναϊκός να το πει τώρα!».

Όπως είναι φυσικό στο βαγόνι επικράτησε χαμός με τους επιβάτες να κλείνουν τις μύτες τους, να δυσκολεύονται να αναπνεύσουν καθώς πρόκειται για μικρό, κλειστό χώρο.

Μόλις το τρένο έφτασε στον Κεραμεικό τα πέντε άτομα κατέβηκαν και πέταξαν ακόμη ένα καπνογόνο. Μετά, έφυγαν σαν «κύριοι» χωρίς να τους ενοχλήσει ή να τους σταματήσει κανείς.

Η έρευνα για το συμβάν έχει ξεκινήσει ήδη. Η Αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην αποβάθρα καθώς μέσα στο συρμό δεν υπάρχουν κάμερες.

Χθες, ο Παναθηναϊκός έπαιζε με την Μακάμπι Χάιφα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Δείτε επίσης:

Οπαδική βία: «Στα σύγχρονα κράτη την ευθύνη για την διεξαγωγή ενός αγώνα την έχει η γηπεδούχος ομάδα»

Ξετυλίγεται το κουβάρι των επεισοδίων του Ρέντη: Κοντά στον «καθοδηγητή» οι Αρχές – Δεν ήταν μόνο ένας ο δράστης!

Επεισόδια στου Ρέντη: Ταυτοποιήθηκε και το DNA του αδερφού του 18χρονου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This