ΕΛΑΣ: «Δεν συνδέεται η εκτέλεση Ζαμπούνη με τις συλλήψεις για την Greek Mafia»

«Κοινός παρανομαστής φαίνεται ότι είναι η δραστηριοποίηση στα λαθραία καπνικά προϊόντα»

Must Read

Δεν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη και τις συλλήψεις που έχουν γίνει σε μέλη της Greek Mafia τόνισε η εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε σχετικά με την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης με την σύλληψη δύο ατόμων, ενός 29χρονου και ενός 39χρονου και την ταυτοποίηση άλλων πέντε, είπε πως πρόκειται για μια  «“εισαγόμενη” εγκληματική οργάνωση που φαίνεται ότι είχε δραστηριοποίηση στα λαθραία καπνικά προϊόντα». 

Και συνέχισε:

«Έχουν πραγματοποιηθεί ήδη δύο συλλήψεις. Έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη πέντε κατηγορούμενοι. Δύο από αυτούς έγκλειστοι σε σωφρονιστικά καταστήματα, δύο φαίνεται ότι έχουν διαφύγει στο εξωτερικό και ένας ακόμη, ο οποίος συνεχίζει και αναζητείται στη χώρα μας, ενώ ελέγχεται έντονα και η δραστηριότητα ακόμη τουλάχιστον 10 ατόμων. Δεν σταματά η έρευνα της αστυνομίας εδώ. Φυσικά κοινός παρανομαστής φαίνεται ότι είναι όντως η δραστηριοποίηση στα λαθραία καπνικά προϊόντα.

Και αν αυτές οι υπηρεσίες δεν συνεργάζονταν για την εξιχνίαση των υποθέσεων που χειρίζονταν η κάθε μία, δεν θα φτάναμε να μιλάμε σήμερα για την εξιχνίαση όλων των υποθέσεων, καθώς προσπάθησαν οι υπηρεσίες να καταλάβουν ποιο μπορεί να είναι το κίνητρο των εκτελεστών. Και είδαμε ότι υπάρχει ένα κοινό στοιχείο.

Υπάρχει αυτό το στοιχείο της δραστηριότητας στα λαθραία καπνικά προϊόντα, που μάλλον η δραστηριότητα της μίας ομάδας ενοχλούσε τη δραστηριότητά της άλλης».

Δείτε βίντεο:




Σχετικά με την δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε στο Νέο Κόσμο:

«Όπως πολύ σωστά ρώτησαν χθες οι αστυνομικοί συντάκτες τους αξιωματικούς που βρίσκονταν στην παρουσίαση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αν αυτή η σύλληψη προέκυψε μετά από την τελευταία δολοφονία που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες και εξήγησαν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για ανθρωποκτονία, έχουμε πολλά δεδομένα να εξετάσουμε και θα ήταν λάθος να συνδέσουμε αυτές τις υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν».




Δείτε επίσης:

Greek Mafia: Τα στοιχεία-«κλειδιά» που οδήγησαν στα ίχνη των συλληφθέντων

Ο δολοφονημένος Ζαμπούνης και οι… εξαφανισμένες συνομιλίες της ΕΥΠ

Ποινική δίωξη για 9 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα στους κατηγορούμενους για τις δολοφονίες Σκαφτούρου – Ρουμπέτη

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This