Φρικτό έγκλημα στα Τρίκαλα: Ο πατροκτόνος προσπάθησε με το αλυσοπρίονο να κόψει και το δικό του κεφάλι!

Η αστυνομία αναζητά τα κίνητρα της σοκαριστικής δολοφονίας του ηλικιωμένου από τον γιο του

Must Read

Σοκάρει η νέα υπόθεση πατροκτονίας στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, όπου ένας 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον 76χρονο πατέρα του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 46χρονος αφού έκοψε με το αλυσοπρίονο το κεφάλι του πατέρα του και προσπάθησε να του κόψει και τα χέρια, στη συνέχεια επιχείρησε να κόψει και το δικό του κεφάλι με το αλυσοπρίονο! Ο δράστης ώρες μετά τη φρικιαστική πράξη, κάλεσε την αστυνομία και την ενημέρωσε για όσα είχαν συμβεί. Όταν έφτασαν εκεί οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο 46χρονος είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ άνδρες της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες. Ο δράστης επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα και είπε στις Αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους. Φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 76χρονος έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

 

 

 

Ο άνδρας συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

 

 

Πατέρας και γιος είχαν φύγει από το σπίτι της οικογένειας το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο της μητέρας του δράστη και συζύγου του θύματος, μένοντας πλέον μονίμως στην βιοτεχνία τους με καρέκλες, στα Τρίκαλα. Όπως φαίνεται τα σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα του 46χρονου επιδεινώθηκαν μετά τον θάνατο της μητέρας του. Ο ίδιος φέρεται να διέκοψε τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε και έγινε επικίνδυνος. Μετά από άγριο καυγά με τον πατέρα του – που σύμφωνα με τον ίδιο σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή – τον σκότωσε με αλυσοπρίονο που υπήρχε στη βιοτεχνία. 

 

 

Δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων σε βάρος του 46χρονου πατροκτόνου. Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Τρικάλων, σύμφωνα με την αστυνομία. Από τον χώρο του εγκλήματος κατασχέθηκαν ένα αλυσοπρίονο, είδη ρουχισμού καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα από την κατοχή του κατηγορούμενου. Φως στον τρόπο που συντελέστηκε το έγκλημα αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Διαβάστε ακόμα: 

Πατροκτονία στα Τρίκαλα: «Ελάτε να με πάρετε, τον σκότωσα» είπε στους αστυνομικούς ο 46χρονος δράστης – Επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα

Στυγερό έγκλημα στα Τρίκαλα: 46χρονος αποκεφάλισε και ακρωτηρίασε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This