Σάββατο 19/6/2021

Οργή στη Ζάκυνθο. Καταγγέλλουν ότι τα Lidl άνοιξαν παρά το κρούσμα κορονοϊού με εντολή Άδωνι Γεωργιάδη!

Πρωτοφανείς καταγγελίες, που προκαλούν τεράστια ερωτηματικά για την λειτουργία της πολιτικής προστασίας, την ώρα που τα κρούσματα κορονοϊού καλπάζουν στην Ελλάδα!

Όπως αποκαλύπτει το  Imerazante, ούτε 24 ώρες δεν άφησαν να περάσουν από την επιβεβαίωση κρούσματος στο προσωπικό της στη Ζάκυνθο, η πολυεθνική εταιρεία super market lidl, και με κάθε τρόπο το κατάστημα άνοιξε χθες το απόγευμα.

Μετά το χθεσινό άνοιγμα, η εταιρία επικοινώνησε σήμερα το μεσημέρι με την εφημερίδα  και τον ενημερωτικό ιστότοπό Imerazante.gr, για να πει ότι (!) τοιχοκόλλησαν ανακοίνωση – αφίσα στο ζακυνθινό κατάστημα για να ενημερωθεί το κοινό! Αν είναι δυνατόν, να ενημερώνουν 61 κοινωνία που είναι ανάστατη και εξοργισμένη.

Επίσης, η ιστοσελίδα μεταφέρει κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα της πολιτικής προστασίας… δηλαδή ότι, το κατάστημα Ζακύνθου άνοιξε μετά από απόφαση του υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη!

Η εταιρεία ενώ έχει λάβει απαντήσεις στα τεστ μέρους του προσωπικού, δεν γνωρίζει αν υπάρχουν νέα κρούσματα διότι εκκρεμούν ακόμη απαντήσεις αποτελεσμάτων.

Παράλληλα η εταιρεία έφερε εξολοκλήρου «άτρωτο και καθαρό» προσωπικό εκτός Ζακύνθου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα.

Για την Lidl η άμεση λειτουργία και τα ανοιχτά ταμεία είναι πάνω από όλα…
Την ίδια στιγμή όμως,  άλλες, πολύ μικρές Ζακυνθινές επιχειρήσεις που είχαν κρούσμα, σφράγισαν πόρτες για δύο και τρία εικοσιτετράωρα περίμεναν με υπομονή όλα τα αποτελέσματα, δεν έκρυψαν τίποτα και δημοσίευσαν φωτογραφίες απολυμάνσεων…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ