Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Βουλευτής στήνει παραμάγαζο στο «μαγαζί» του Μαξίμου

Το Μέγαρο πάντα ήταν μέρος όπου γινόντουσαν μεγάλες δουλειές. Ανεξαρτήτως κυβέρνησης. Και η παρούσα κυβέρνηση φυσικά δεν είναι εξαίρεση. Επιχειρηματίες μπαινόβγαιναν, είτε επειδή λάτρευαν την οσμή της εξουσίας, είτε – ακόμα χειρότερα, ήθελα να κλείσουμε δουλειές ή να χρησιμοποιήσουν την πολιτική εξουσία για να σβήσουν ποινικές τους υποθέσεις.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως φαίνεται ότι βουλευτής ο οποίος έχει πρόσβαση στο Μαξίμου, έχει στήσει παραμάγαζο μέσα στο ίδιο το «μαγαζί». Εκμεταλλευόμενος προπαγανδιστικό μηχανισμό που έχει στήσει, με κάποιο μυστήριο τρόπο μαθαίνει πότε κάποιος επιχειρηματίας με μεγάλες τσέπες πρόκειται να διαβεί το μέγαρο, και φροντίζει να βρίσκεται εκεί στην λήξη της συνάντησης.

Προσεγγίζει λοιπόν τους επιχειρηματίες, συστήνεται με ύφος λιμοκοντόρου – δε χρειάζεται να προσπαθήσει άλλωστε και πολύ αφού το παρουσιαστικό του σε λιμοκοντόρο παραπέμπει – και προσφέρει στους επιχειρηματίες «εξυπηρέτηση» στο χώρο της επικοινωνίας.

Παρουσιάζει τον παρακρατικό προπαγανδιστικό μηχανισμό που έχει στήσει στο διαδίκτυο ως πανίσχυρο επικοινωνιακό με εργαλείο, και «συστήνει» στον επιχειρηματία να δώσει λεφτά για διαφήμιση. «Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσεις και την κυβέρνηση», Είναι το βασικό επιχείρημα, κλείνοντας πονηρά το μάτι ότι ο επιχειρηματίας εκτός της υποτιθέμενης διαφήμισης, θα κρατήσει διάπλατα ανοιχτές και τις πόρτες της κυβέρνησης με αυτή την ενέργεια.

Έλα όμως που ένας από τους επιχειρηματίες που προσέγγισε έχει εξαιρετικά στενές σχέσεις με ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα δολοφονίας χαρακτήρος από τον συγκεκριμένο μηχανισμό. Και τα μαντάτα στο Μαξίμου που έφτασαν, έχουν προκαλέσει οργή. Διότι ο αδηφάγος βουλευτής δεν φτάνει που έβγαλε μεροκάματο από το πουθενά, την βουλευτική αποζημίωση εννοούμε, θέλει να γίνει και νταβατζής της ίδιας της κυβέρνησης!

Όσο για τα θύματα του προπαγανδιστικού μηχανισμού, «έφτασε η ώρα της αλήθειας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ