Νίκος Μουρατίδης: «Δεν οφείλω καμία συγγνώμη στη Μαρία Μπάρκουλη» (video)

Η απάντησή του στους σκληρούς χαρακτηρισμούς της συζύγου του Ανδρέα Μπάρκουλη!

Must Read

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από το δημοσίευμα του Νίκου Μουρατίδη σχετικά με τον Ανδρέα Μπάρκουλη ωστόσο η κόντρα του με την σύζυγό του Μαρία συνεχίζεται.

Ο μουσικός παραγωγός σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε αποκαλύψει πως η Μαρία Μπάρκουλη του τηλεφώνησε και τον έκανε σκουπίδι, όπως είπε και ο ίδιος χαρακτηριστικά, εξαιτίας των όσων έγραψε για τον αλήστου μνήμης ηθοποιό.

Τις δηλώσεις του αυτές κλήθηκε να σχολιάσει η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, επιβεβαιώνοντας ότι του μίλησε άσχημα, γεγονός το οποίο δεν μετάνιωσε.

Ο Νίκος Μουρατίδης μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του, περιέγραψε το περιεχόμενο του άρθρου δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν οφείλει καμία συγνώμη για τα όσα έγραψε.

«Το άρθρο μου είναι πάρα πολύ ευγενικό, σε σχέση με αυτά που άκουσα και έμαθα και δεν τα έγραψα. Είναι πάρα πολύ ευγενικό το άρθρο μου, δεν οφείλω καμία συγγνώμη.

Ζητάω συνέχεια συγγνώμη εκεί που αισθάνομαι ότι έχω κάνει λάθος, καθημερινά μπορώ να σου πω. Και διορθώνω πράγματα και λέω συγγνώμη, συνέχεια.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πάρα πολύ ευγενικό και προσανατολίζομαι κυρίως στην καριέρα του Μπάρκουλη. Δεν έχω να ζητήσω συγγνώμη για κάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/639488961

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This