Όταν μείναμε… χαζοί μπροστά στο «χαζοκούτι»

Must Read

Το 2021, αν μη τι άλλο, είδαμε περισσότερες ώρες τηλεόραση από όλες τις άλλες χρονιές, καθώς το παρατεταμένο lockdown μάς έκανε να κολλήσουμε στις οθόνες μας! Η «Εspresso» ξεχώρισε δέκα τηλεοπτικά γεγονότα που μας έκαναν να συγκινηθούμε, να προβληματιστούμε, να θυμώσουμε ή να κλείσουμε και πονηρά το μάτι…

«Ζουμ» στο ζεύγος

Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή! Το ειδύλλιο που απασχόλησε τα κανάλια και έκανε τους ρεπόρτερ να τρέχουν πέρα δώθε για να πετύχουν τον ηθοποιό και την τραγουδίστρια! Όπως και να έχει, το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της χρονιάς έδωσε αρκετό τηλεοπτικό χρόνο στις εκπομπές, προσφέροντας τηλεοπτικές στιγμές για ουκ ολίγα σχόλια!

Μοθωναίος από καρδιάς

Η εξομολόγηση της σεξουαλικής κακοποίησης του ηθοποιού Δημήτρη Μοθωναίου στη Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή της «Πρωινό», την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου του 2021, ήταν μια συγκλονιστική στιγμή για το κίνημα #ΜeΤoo αλλά και για τη δυναμική τής τηλεόρασης. O δημοφιλής ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης από συγγενικό του πρόσωπο κατά εξακολούθηση, από την ηλικία των έξι ετών. Ο ίδιος, αφού μέσα σε όλα τα ανατριχιαστικά ανέφερε πως έκανε έντεκα ολόκληρα χρόνια ψυχοθεραπεία για να «δουλέψει» αυτό που του έχει συμβεί, ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σκορδά, με τη σκηνή να αποτυπώνεται ως μια από τις πιο δυνατές της χρονιάς!

Η «Αρβύλα» τρύπησε

Η απολογία του Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» του ΑΝΤ1 απέναντι στο τηλεοπτικό του κοινό για το γεγονός ότι δεν γνώριζε για την κρυφή και άθλια προσωπική ζωή του συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλου ήταν από τις τηλεοπτικές στιγμές της χρονιάς που φεύγει και δίχως άλλο αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης!

Όσα είπε ο Κανάκης την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021, κατακεραυνώνοντας τον άλλοτε συνεργάτη τους, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους στο θύμα ήρθαν μετά τις καταγγελίες για τον πορνο-Στάθη για την ανάρτηση βίντεο και φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου σε τσοντοσάιτ χωρίς τη συγκατάθεση της πρώην συντρόφου του. Στην πορεία βέβαια έσκασε και το τσουνάμι των μηνύσεων και των νέων καταγγελιών, με το βαρέλι να μην έχει πάτο!

Η super… Ιωάννα

Τα λόγια… καρδιάς της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου για τον ψυχικό και σωματικό πόνο που της προκάλεσε η επίθεση με βιτριόλι από την Εφη Κακαράντζουλα λύγισε και τους πιο σκληρούς τηλεθεατές.

Η Ιωάννα στις 20 Σεπτεμβρίου του 2021 μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και έδωσε ένα μάθημα ζωής. Μιλώντας για όσα περνά, με ένα τεράστιο γιατί να συνοδεύει διαρκώς τις σκέψεις της, αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στις μέρες στο νοσοκομείο με τα αλλεπάλληλα χειρουργεία, καθηλώνοντας τους πάντες και λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο σωματικός πόνος ξεχνιέται. Ο ψυχικός δεν ξεπερνιέται… Μέσα στο νοσοκομείο λύγισα πολλές φορές, φοβόμουν ακόμη και τη στιγμή που θα μου έπαιρναν αίμα γιατί τα χέρια μου ήταν καμένα και δεν είχα φλέβες…. Ελεγα στον εαυτό μου ”δεν έχεις κάτι να φοβάσαι, είναι σαν να έχεις πεθάνει”. Σκεφτόμουν ότι μόνο καλό μπορεί να σου κάνει ο θάνατος…». Τα λόγια της έγιναν παντού πρώτη είδηση.

Big… καβγάς

O τσακωμός του Γιώργου Τσαλίκη με τον Σκάι για αθέτηση συμβολαίου και τα παρελκόμενα με τους Κάκκαβα και Γκουντάρα, που του πήραν το «Big Brother» μέσα από τα χέρια, είχε πολλά τηλεοπτικά επεισόδια μέσα στη χρονιά. Άπαντες οι πρωταγωνιστές της κόντρας παρέλασαν από πρωινά και μεσημεριανά, με τα καρφιά και τις σπόντες να πάνε και να έρχονται! Το τι για «ηλιθιότητες» και «ψυχολογικά» ακούσαμε (από το ζεύγος Γκουντάρα – Κάκκαβα) δεν περιγράφεται, με τον «Μεγάλο Αδελφό» να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για το ξεκατίνιασμα που προκάλεσε!

Ξιαρχό και… ξερός

Ο χαμός με τον Τάσο Ξιαρχό και το εμετικό βίντεό του στο Instagram για τα παραπανίσια κιλά μιας κοπελίτσας που φορούσε ριγέ μπλούζα, η κατακραυγή του χορογράφου στις εκπομπές για την άδικη κριτική στη νεαρή, η απόπειρα αυτοκτονίας του χορογράφου και η συγχώρεσή του από το θύμα του μπούλινγκ αποτέλεσαν για ημέρες, αρχής γενομένης της 8ης Νοεμβρίου 2021, talk of the town στον πλανήτη της TV! Ο Ξιαρχό πήρε τις ώρες δημοσιότητας που του αναλογούσαν και τέλος καλό όλα καλά!

Πρωινή ίντριγκα

Η κόντρα στις 15 Νοεμβρίου του 2021 ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα και την Κατερίνα Καινούργιου, μετά το ταξίδι της δεύτερης στο Παρίσι, ήταν κάτι που ιντρίγκαρε το τηλεοπτικό κοινό.

Η σάτιρα της πρώτης, τα παράπονα της Super Κατερίνας για το πόσο λυπήθηκε ο μπαμπά της για όλο αυτό τo… σκηνικό, καθώς η κόρη του πάει από 16 ετών στη Γαλλία, αφού φοίτησε σε ελληνογαλλικό σχολείο, και η ανάρτησή του στο Ιnstagram είχε ψωμί για κουτσομπολιό.

Η κόντρα είχε ατάκες του τύπου «εγωκεντρικό άτομο» (αναφορά της Μαγγίρα για την Καινούργιου, αλλά και «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη» (από την πλευρά της ξανθιάς παρουσιάστριας προς την παρουσιάστρια του Open). Όπως και να έχει, το τηλεοπτικό κοινό ψοφά για ίντριγκα και οι δυο τους τού την έδωσαν απλόχερα!

Τα δάκρυα της Ζήνας

Η δολοφονία του αστυνομικού ρεπόρτερ Γιώργου Καραϊβάζ σόκαρε όχι μόνο το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τη συνεργάτιδά του Ζήνα Κουτσελίνη, με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star να λυγίζει στον αέρα μην αντέχοντας τον χαμό του. Τα δάκρυά της καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό, με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής να μην μπορεί να πιστέψει πως πριν από λίγες ώρες αποχαιρετούσε τον Γιώργο Καραϊβάζ για το Σαββατοκύριακο και ότι δεν πρόκειται να τον δει ξανά! Για την ιστορία, το τελευταίο ρεπορτάζ που παρουσίασε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή αφορούσε ένα άλλο έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, με πρωταγωνιστή τον μακελάρη της Μακρινίτσας.

Eπιστροφή καταστροφή

Η επιστροφή της ωραίας Ελένης στο Μega, στις 13 Σεπτεμβρίου του 2021, ήταν ένα τηλεοπτικό γεγονός από μόνο του, καθώς όταν οι τηλεθεατές την αποχαιρετούσαν στον Alpha δεν πίστευαν ότι θα την έβλεπαν ξανά στη μικρή οθόνη. Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα μετά Βαΐων και κλάδων στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχοντας δίπλα της την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου, όμως η χρονιά δεν κλείνει με τον ίδιο ενθουσιασμό, μια και τα νούμερα της εκπομπής είναι κολλημένα… Περασμένα μεγαλεία…

Το κύκνειο άσμα Φιλιππίδη

Το άδοξο φινάλε του Πέτρου Φιλιππίδη από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και η έκρηξη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, που ανεχόταν όσα έκανε ο προφυλακισμένος ηθοποιός στη σύζυγό του Λένα Δροσάκη, μας ταρακούνησαν! Το τέλος της συμμετοχής του Πέτρου Φιλιππίδη στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ανακοινώθηκε από την ίδια τη δημόσια τηλεόραση: «Λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς». Ο Πλάτανος ήταν το κύκνειο τηλεοπτικό άσμα του Φιλιππίδη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This