Εύη Σαλταφερίδου: «Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω τώρα αλλά για να καταλάβετε πως δεν ισχύουν…»

«Μιλήσαμε με τον Ηλία Γκότση αλλά διαφέρουν οι απόψεις μας»

Must Read

Σαν βόμβα έσκασε στο Survivor η οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος υποστήριξε πως ο λόγος που αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι ήταν επειδή του έλειπε πολύ η οικογένειά του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μελίνα Μεταξά ωστόσο, ισχυρίστηκαν ότι φοβήθηκε και γι’ αυτό έφυγε χωρίς μάλιστα να τους προειδοποιήσει.

Τα πράγματα στην θέση τους ήθελε όμως να βάλει η Εύη Σαλταφερίδου και μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», ακύρωσε τα λεγόμενα των συγκεκριμένων παικτών λέγοντας πως: «Να πω κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει να το πω τώρα αλλά για να καταλάβετε ότι όσα λένε ο Βασάλος και η Μελίνα δεν ισχύουν καθόλου… πριν την αποχώρησή μου, ο Στέλιος μου είπε: αν αποχωρήσεις, πες στην οικογένειά μου ότι τους αγαπώ πολύ και αν βγω υποψήφιος να μη με στηρίξουν καθόλου», αποκαλύπτει η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Δεν ήθελε άλλο να κάτσει και για μένα ήταν πολύ σωστό αυτό που έκανε. Ήταν από τους καλούς παίκτες. Δεν είναι ότι δεν περίμενε ότι θα φύγει, μου έλεγε: όσο πάει», προσθέτει.

«Μία ώρα πριν κοιμηθούμε όλοι, πήγαινε στο κρεβάτι και καθόταν χωρίς να κοιμάται και έλεγε: θέλω να έρθουν οι εικόνες της οικογένειάς μου στο μυαλό μου. Ήταν ο μόνος που το έκανε και αυτό δείχνει για μένα ποιος είναι ο ίδιος αλλά και τον λόγο που έφυγε ο Στέλιος. Δεν έβαλε τον κόσμο στη διαδικασία να ξοδέψει τα λεφτά του. Δεν περίμενε ούτε κάτι καλό, ούτε κάτι κακό. Όλη μέρα μιλούσε για την οικογένειά του», σχολιάζει.




Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Ο Χανταμπάκης έδωσε στεγνά τον Βασάλο – Που θα κοιμηθεί η Σταυρούλα;

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει στα social media εξαιτίας της αποβολής του Ηλία Γκότση, καθώς ο πρώην παίκτης ισχυρίστηκε πως εκείνη δεν τον στήριξε.

Η Εύη Σαλταφερίδου ωστόσο σε δηλώσεις της υποστήριξε πως δεν γνώριζε τον λόγο για τον οποίο κατηγορήθηκε ο πολύ καλός της φίλος και γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπορούσε να πάρει θέση.

Η fitness coach μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι: «Μιλήσαμε με τον Ηλία Γκότση αλλά διαφέρουν οι απόψεις μας»




Δείτε επίσης:

Survivor- Ηλίας Γκότσης: «Ήξερα ποιος έχει γράψει το χαρτάκι και δεν μίλησα» – Η Εύη νομίζει πως παραμένουν φίλοι

Survivor: Έκπληκτη η Εύη Σαλταφερίδου με το unfollow του Ηλία Γκότση

Εύη Σαλταφερίδου: Tο παρασκήνιο γύρω από τον έντονο τσακωμό του Ηλία με τον Τάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This