Θίχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας με τις δηλώσεις του Νίκου Παππά και το έριξε στις προσβολές για να δικαιολογηθεί

Must Read

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή του έχει ασχοληθεί με την ζωή του Στέφανου Κασσελάκη.

Να θυμίσουμε πως είχε στείλει κάμερες έξω από το γυμναστήριο στο οποίο βρισκόταν, ενώ είχε επικοινωνήσει και με την υποτιθέμενη γιαγιά του πολιτικού. Και ενώ ο κ. Κασσελάκης διέψευσε την είδηση, εκείνος για να τα μπαλώσει ισχυρίστηκε πως ήταν μία πιο… μακρινή γιαγιά.

Ο Νίκος Παππάς, μιλώντας χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, «Οδός Ζαρίφη 2» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Στέφανο Κασσελάκη και στο πως έχει δημοσιοποιηθεί η προσωπική του ζωή, τονίζοντας πως υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είχα μία συνομιλία  με τον Στέφανο Κασσελάκη και μου φάνηκε ευαίσθητος και με διάθεση για να προσφέρει. Τώρα αν τον κυνηγάει ο Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ ή για το οτιδήποτε, γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα Μητσοτάκη για να δούμε αν πίνει σκέτο τον καφέ της», είπε ο Νίκος Παππάς.

Ωστόσο η Κατερίνα Ζαρίφη προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέφοντας πως: «Δεν είναι μόνο ο Λιάγκας, κυνηγάμε όλοι τον Στέφανο Κασσελάκη γιατί και ο ίδιος βγαίνει, κάνει κινήσεις, πάει στο γυμναστήριο και το… χτίζει όλο αυτό».

«Νομίζω ότι είναι δικός σας κατασκεύασμα όλο αυτό. Προφανώς έχει ένα προφίλ που είναι έξω από τα συνηθισμένα. Είμαι ένας νέος άνθρωπος που μεγάλωσε στην Αμερική, σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και σε υψηλή κοινωνική τάξη», συμπλήρωσε ο Νίκος Παππάς για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Να θυμίσουμε βέβαια πως δεν είναι ο μόνος που έχει αυτήν την άποψη… Πρόσφατα η Αφροδίτη Γραμμέλη τοποθετήθηκε σχετικά με την προβολή της προσωπικής ζωής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισχυριζόμενη ότι: «Αν δεν έστελνε την κάμερα ο Λιάγκας να παρακολουθεί τον Κασσελάκη, αυτή τη στιγμή δεν θα είχαμε reality».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό», μη μπορώντας να δεχθεί την κριτική, η οποία ήταν και εύστοχη, προχώρησε σήμερα σε προσβολές για το πρόσωπο του κ. Παππά και δικαιολόγησε τον εαυτό του, λέγοντας πως οι υπόλοιποι πολιτικοί δεν πάνε πουθενά με τους συζύγους-συντρόφους τους.

«Ακούστε να δείτε κ. Παππά μου, όπου ευτυχώς γλιτώσατε εσείς από την πολιτική ή γλίτωσε η πολιτική από εσάς. Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια. Ακούστε! Δεν οφείλετε να παρακολουθείτε αυτήν εδώ την εκπομπή, είναι ντροπή σας όμως να λέτε –επειδή καθημερινά ασχολούμαι με αυτό το θέμα- ότι ακολουθούμε τον κ. Κασσελάκη επειδή είναι παντρεμένος με άνδρα. Είπατε να κάνω το ίδιο με τη Μαρέβα. Το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι; Ότι δεν πάνε πουθενά μαζί η Μαρέβα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σπάνια πάνε κάπου μαζί. Όταν πηγαίνουν, το δείχνουμε. Σπάνια πήγαινε η Νατάσα με τον Καραμανλή, σπάνια πήγαινε η Μπαζιάνα με τον Τσίπρα. Σπάνια η Γεωργία με τον Σαμαρά

Δυστυχώς ή ευτυχώς –δεν θα το κρίνω εγώ- ο κ. Κασσελάκης πήγαινε μέχρι τώρα παντού με τον Τάιλερ. Όταν πάνε λοιπόν μαζί κάπου, τι να κάνω; Να το κρύψω; Τι θα λέγατε μετά ότι κάνω; Λογοκρισία; Στο μυαλό σας θα λέγατε ότι δε μου αρέσει η εικόνα δύο ανδρών, που βγάζουν μαζί έξω τον σκύλο βόλτα; Ότι κόβω τον ένα από τους δύο και βάζω τον έναν; Αυτή είναι η νοοτροπία σας; Εμείς εδώ δεν είμαστε τέτοιοι, είμαστε δημοκράτες. Αυτό που ο καθένας επιλέγει, αυτό δείχνουμε», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε: «Και σε ό,τι με αφορά, εμένα μου αρέσει κιόλας. Κι έχω πει ότι το καλό κομμάτι επικοινωνιακά είναι ότι μας έδειξε τον σύντροφό του, ότι έχουν μία ωραία ζωή και έχω πει πολλές φορές ότι ζηλεύω κι έναν πραγματικό έρωτα έτσι όπως τον βλέπω. Που το βγάλατε αυτό το συμπέρασμα; Θέλω παρακαλώ πάρα πολύ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός, όταν με ξαναπιάσετε στο στόμα σας, ή να είστε καλύτερα ενημερωμένος» ενώ δεν θέλησε να δει τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Παππάς στην κάμερα της εκπομπής του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This