Εγκρίθηκε η δαπάνη για την έκτη δόση του επιδόματος παιδιού – Πότε καταβάλλεται

Must Read

«Πράσινο φως» για τη δαπάνη που αφορά στην καταβολή της έκτης δόσης για το επίδομα παιδιού, σε όσους έκαναν αίτηση μέσω της πλατφόρμας Α21, με τα χρήματα να πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων τη Δευτέρα 23/12.

Ουσιαστικά πρόκειται για 126.000.000 ευρώ, τα οποία θα πιστωθεί ο προϋπολογισμός εξόδων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού ΣΤ’ διμήνου 2019, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.

Η πλατφόρμα Α21, η οποία χρησιμοποιείται για την υποβολή αιτήσεων, έχει κλείσει προσωρινά για το Επίδομα Παιδιού 2019, όπως καθιερωμένα συμβαίνει πριν από κάθε πληρωμή. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις μέχρι την 15/1/2020, ενώ θα κλείσει οριστικά για τις αιτήσεις Α21 που αφορούν το έτος 2019.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This