Συγκλονίζει η αδερφή του 62χρονου που καταπλακώθηκε μέσα στο εκκλησάκι μετά τον σεισμό (video)

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ εργατικός και άξιος οικογενειάρχης»

Must Read

Βυθισμένη στο πένθος είναι η οικογένεια του 62χρονου οικοδόμου που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι, όταν σημειώθηκε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 Ρίχτερ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο άτυχος άνδρας που ήταν πατέρας δυο παιδιών και πρόσφατα είχε γίνει παππούς άφησε την τελευταία του πνοή όταν καταπλακώθηκε από τον τρούλο της εκκλησίας που κατέρρευσε λόγω του Εγκέλαδου.

Τραγική φιγούρα, ο γιος του ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τον πατέρα του και δεν εργαζόταν τελικά μαζί του, όπως αναφέρθηκε αρκετά από τα τηλεοπτικά μέσα. Η αδερφή του 62χρονου Ιάκωβου μίλησε για το

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ εργατικός. Δεν είχε πει ποτέ μια κουβέντα ο ένας στον άλλον, δεν υπήρχε καλύτερο παιδί. Ήταν διαφορετικός. Τέλειος σύζυγος και πατέρας. Ο καλύτερος. Δεν υπήρχε τίποτα κακό σε αυτόν. Είμαστε τέσσερα αδέρφια» ανέφερε και συμπλήρωσε ότι η συζυγός του βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

«Ο γιος του είναι σοκαρισμένος αλλά είναι καλά, δεν έχει τραυματιστεί» εξηγεί και προσθέτει «είναι πέντε μέρες που χάσαμε τη μαμά μας, σήμερα χάσαμε και τον αδερφό μας. Κανείς δεν είχε πει κακό λόγο γι αυτόν. Ήταν πολύ αξιόλογος άνθρωπος και υπέροχος οικογενειάρχης» περιγράφει συναισθηματικά φορτισμένη η αδερφή του στο T-live.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This