Η Δήμητρα Πισπιρίγκου «περιμένει» τη σύλληψή της – Η μάνα της αναρωτιέται «μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα…»

Το «κάρφωμα» της Ελένης Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος Δασκαλάκης πένθησε για μία μόλις ημέρα την Μαλένα»

Must Read

Εν μέσω ραγδαίων εξελίξεων στην υπόθεση των θανάτων των δύο πρώτων παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την Εισαγγελία να δίνει εντολή για σύνταξη από την αρχή των ιατροδικαστικών εκθέσεων για τη Μαλένα και την Ίριδα και τις πληροφορίες να μιλούν ακόμα και για συλλήψεις προσεχώς, η οικογένεια της 33χρονης που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, εξαπολύει νέα επίθεση κατά του 30χρονου εν διαστάσει συζύγου της.

Η Ελένη Πισπιρίγκου, μητέρα της προφυλακισμένης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, σχολιάζοντας στο Star τα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης πως θα τη σκοτώσει αν αποδειχθεί ότι δολοφόνησε τα παιδιά τους και πως θέλει «μισή ώρα στο κελί» μαζί της, αναρωτήθηκε:

«Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί της Ρούλας;» ενώ για τα όσα έχουν κυκλοφορήσει και ακουστεί για τη συμπεριφορά του ζευγαριού μετά τους θανάτους των παιδιών τους, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου σχολίασε: «Ο Μάνος Δασκαλάκης πένθησε για μία μόλις ημέρα την Μαλένα. Το ποιος πένθησε το γνωρίζει όλη η Πάτρα».

Σύμφωνα με την Ελένη Πισπιρίγκου  η κόρη της «έπεσε από τα σύννεφα», με τα όσα άκουσε από τον Μάνο Δασκαλάκη και πρόσθεσε: «Αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον. Η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που μπορούσε να καταντήσει εμμονή. Η Ρούλα είχε δώσει τα πάντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

«Περιμένω την σύλληψή μου…»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, το όνομα της οποίας έχει εμπλακεί στην υπόθεση του θανάτου της Ίριδας, του δεύτερου παιδιού της οικογένειας τον Μάρτιο του 2020, βρίσκεται στην Πάτρα και παρακολουθεί τις εξελίξεις που τρέχουν.

Προσπαθώντας να κάνει χιούμορ, απάντησε σε ερώτηση του ΑΝΤ1 για το πώς περνά αυτές τις ώρες ότι «περιμένω τη σύλληψή μου…» ενώ επανέλαβε πως δεν έχει «καμία συμμετοχή σε εγκληματική  ενέργεια».

https://youtu.be/XWgVKjOCOZc

Σε άλλες δηλώσεις της στον Alpha, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε πως είναι στη διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε θέλουν και πως ακόμα δεν την έχουν καλέσει για κατάθεση. «Δεν έχω να κρύψω κάτι, την αλήθεια θα πω. Επειδή βρήκα ένα παιδί νεκρό, είμαι συνεργός; Οι γιατροί που βρήκαν και τη Μαλένα και τη Τζωρτζίνα νεκρές, δεν είναι συνεργοί;»

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν αυτή που βρήκε νεκρή την 6 μηνών Ίριδα μέσα στην κούνια της και οι αντιφάσεις στα όσα έχει πει η ίδια και η 33χρονη για το τι συνέβη (ποιος βρήκε το πανάκι, ήταν παρών ο Μάνος Δασκαλάκης ή όχι), εξετάζονται από τις Αρχές.

https://youtu.be/80UngiLIEok

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This