Συνελήφθη τέταρτος παιδοβιαστής της 12χρονης 

Πρόκειται για 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων που συνελήφθη στην Κόρινθο

Must Read

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο τέταρτος άνδρας που αναζητούσαν οι Αρχές, μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, μετά την συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Τις τελευταίες ώρες, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούσαν τον τέταρτο παιδοβιαστή, τον οποίο αναγνώρισε η ανήλικη που βίωσε τον εφιάλτη στα χέρια του Ηλία Μίχου και των «πελατών» του.

Πρόκειται για έναν 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων, ο οποίος προσπαθούσε να κρυφτεί για να αποφύγει τη σύλληψη. Ο 43χρονος συνελήφθη στην Κόρινθο, τον τόπο καταγωγής του.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις νέες συλλήψεις προέκυψαν από τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, στη διάρκεια της οποίας κλήθηκε να αναγνωρίσει τους άνδρες που την βίασαν, ανάμεσα σε 200 φωτογραφίες.

Ανάμεσα σε αυτές αναγνώρισε 4 άτομα και σε συνδυασμό με τα στοιχεία από ηλεκτρονικά ίχνη που είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές, εκδόθηκαν χθες Πέμπτη (3/11) τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης.

Παράλληλα, η είδηση ότι ο 55χρονος που συνελήφθη χθες το βράδυ, είναι προπονητής ποδοσφαίρου και έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας, προκάλεσε σοκ στον χώρο του αθλητισμού.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This