Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Γιάννης Χόντος, συνιδρυτής των Hondos Center 

Must Read

Ο επιχειρηματικός κόσμος θρηνεί τον Γιάννη Χόντο!

Σε ηλικία 67 ετών, ο Γιάννης Χόντος έχασε τη μάχη που έδινε τα τελευταία δύο με τον καρκίνο, ενώ πριν λίγα χρόνια έχασε και την αγαπημένη σύζυγό του από την επάρατη νόσο.

Η ιστορία της οικογένειας Χόντου

Τα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας του Σωτήρη Χόντου, πριν από πενήντα χρόνια άφησαν τον τόπο τους στις Μίκρες των Αγράφων για να εγκατασταθούν στην Αθήνα προκειμένου να εργαστούν.

Σύντομα, τα αδέρφια, Νίκος, Γιώργος, Αργύρης, Γιάννης και Κώστας Χόντος, ξεκίνησαν να πουλούν σαπούνια, αρώματα και καλλυντικά ως πλασιέ σε υπαλλήλους  της Τράπεζας της Ελλάδος και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών.

Σύμφωνα με τα evrytanika.gr το επιχειρηματικό τους ταλέντο τους βοήθησε να ανοίξουν ένα περίπτερο στην οδό Ομήρου, το 1967 ενώ μερικά χρόνια αργότερα, η επωνυμία Hondos Center απόκτησε μεγάλη αναγνωρισιμότητα και ξεκίνησε η επέκταση της εταιρίας μέσω franchise.

«Του κόσμου τα καλλυντικά, πάντα πιο φθηνά»

Το σλόγκαν το «του κόσμου τα καλλυντικά, πάντα πιο φθηνά», γνώρισε μεγάλη απήχηση στο ελληνικό γυναικείο κοινό, ενώ σταδιακά η εταιρία γιγαντώθηκε και αποτελεί έως σήμερα, μια από τις πρώτες προτιμήσεις στο καταναλωτικό κοινό. 

Η κηδεία του Γιάννη Χόντου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 3:00 το μεσημέρι,τα Άγραφα Ευρυτανίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This