2-7-2020

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Γιάννης Χόντος, συνιδρυτής των Hondos Center 

Ο επιχειρηματικός κόσμος θρηνεί τον Γιάννη Χόντο!

Σε ηλικία 67 ετών, ο Γιάννης Χόντος έχασε τη μάχη που έδινε τα τελευταία δύο με τον καρκίνο, ενώ πριν λίγα χρόνια έχασε και την αγαπημένη σύζυγό του από την επάρατη νόσο.

Η ιστορία της οικογένειας Χόντου

Τα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας του Σωτήρη Χόντου, πριν από πενήντα χρόνια άφησαν τον τόπο τους στις Μίκρες των Αγράφων για να εγκατασταθούν στην Αθήνα προκειμένου να εργαστούν.

Σύντομα, τα αδέρφια, Νίκος, Γιώργος, Αργύρης, Γιάννης και Κώστας Χόντος, ξεκίνησαν να πουλούν σαπούνια, αρώματα και καλλυντικά ως πλασιέ σε υπαλλήλους  της Τράπεζας της Ελλάδος και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών.

Σύμφωνα με τα evrytanika.gr το επιχειρηματικό τους ταλέντο τους βοήθησε να ανοίξουν ένα περίπτερο στην οδό Ομήρου, το 1967 ενώ μερικά χρόνια αργότερα, η επωνυμία Hondos Center απόκτησε μεγάλη αναγνωρισιμότητα και ξεκίνησε η επέκταση της εταιρίας μέσω franchise.

«Του κόσμου τα καλλυντικά, πάντα πιο φθηνά»

Το σλόγκαν το «του κόσμου τα καλλυντικά, πάντα πιο φθηνά», γνώρισε μεγάλη απήχηση στο ελληνικό γυναικείο κοινό, ενώ σταδιακά η εταιρία γιγαντώθηκε και αποτελεί έως σήμερα, μια από τις πρώτες προτιμήσεις στο καταναλωτικό κοινό. 

Η κηδεία του Γιάννη Χόντου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 3:00 το μεσημέρι,τα Άγραφα Ευρυτανίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ