Τρίτη 27/7/2021

Μυρίστηκε… αίμα ο Γουόρεν Μπάφετ και μπαίνει στο ελληνικό real estate!

Η ελληνική ENEA Real Estate είναι, πλέον, μέρος του παγκόσμιου δικτύου μεσιτικών γραφείων της Berkshire Hathaway HomeServices του Αμερικανού μεγιστάνα

Στο ελληνικό real estate μπαίνει ο Αμερικανός μεγιστάνας Γουόρεν Μπάφετ! Το δίκτυο franchise μεσιτικών γραφείων που διατηρεί ο όμιλος Berkshire Hathaway, υπό την επωνυμία Berkshire Hathaway HomeServices, ανακοίνωσε ότι η ελληνική ENEA Real Estate είναι πλέον μέρος του παγκόσμιου δικτύου μεσιτικών γραφείων της.

Η εταιρία θα λειτουργεί ως Berkshire Hathaway HomeServices Athens Properties, θα προσθέσει ένα νέο γραφείο και 18 συμβούλους ακινήτων στο παγκόσμιο δίκτυό της και θα εξυπηρετεί την ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής, καθώς και τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Η Berkshire Hathaway HomeServices έχει περισσότερους από 50.000 επαγγελματίες μεσίτες, περίπου 1.500 γραφεία στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στο Μεξικό, στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, με τον κύκλο εργασιών της να υπερβαίνει τα 138 δισεκατομμύρια δολάρια σε όγκο πωλήσεων ακινήτων. Με την ένταξή τους στο παγκόσμιο δίκτυο, οι σύμβουλοι ακινήτων της Berkshire Hathaway HomeServices Athens Properties αποκτούν πρόσβαση στα ενεργά δίκτυα referrals και relocations της Berkshire Hathaway HomeServices και στην τεχνολογική σουίτα «FOREVER Cloud», μια ισχυρή βάση και πηγή για εύρεση δυνητικών πελατών, υποστήριξη μάρκετινγκ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραγωγή / διανομή βίντεο και πολλά άλλα.

Όραμα και υπόσχεση

«Όταν ξεκίνησα την ENEA Real Estate, το όραμα και η υπόσχεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα μεσιτικό γραφείο ακινήτων που θα ήταν η πρώτη επιλογή των πελατών για την ελληνική αγορά ακινήτων», δήλωσε ο Κυριάκος Ξύδης, διευθύνων σύμβουλος της ENEA Real Estate, και προσέθεσε: «Τώρα που εντασσόμαστε στο παγκόσμιο μεσιτικό δίκτυο της Berkshire Hathaway HomeServices, αυτό το όραμα γίνεται πραγματικότητα και, επιπλέον, μπορούμε να το κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο με τους πόρους που διατίθενται στα μέλη του δικτύου μας».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ