Σοκαρισμένοι οι συντελεστές 2 εκπομπών με τις δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού: «Eίναι πεποιθήσεις που ανήκουν στον Μεσαίωνα»

«Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική»,  «η γυναίκα δεν μπορεί να έχει καριέρα και παιδί» και «εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν ερωτευτώ μια γυναίκα είναι σαν να ερωτεύομαι την γάτα μου», ήταν μερικές από τις δηλώσεις της ηθοποιού.

Must Read

Συνέντευξη παραχώρησε η Νεφέλη Ορφανού στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων υποστήριξε πως: «Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική», ότι «η γυναίκα δεν μπορεί να έχει καριέρα και παιδί» και πως «εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν ερωτευτώ μια γυναίκα είναι σαν να ερωτεύομαι την γάτα μου»

Οι δηλώσεις αυτές της ηθοποιού σχολιάστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Mega με την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της να διαφωνούν έντονα με τις αντιλήψεις της, χαρακτηρίζοντάς τες ως μεσαιωνικές.

«Δεν ξέρω από πού θα αρχίσω και που θα τελειώσω. Θα είμαι παρεμβατική», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε: «Νιώθω ότι είναι μια γυναίκα άλλης εποχής. Είναι μια γυναίκα από μια συντηριτική κοινωνία. Δεν μπορείς να πας σε ένα χωριό, να πάρεις μια θεία που είναι 70 χρονών και δεν έχει να κάνει τώρα με την κα Ορφανού και να την πείσεις ότι υπάρχει και η οικογένεια με πατέρα και πατέρα».

Και συμφώνησε η Ελεονώρα Μελέτη: «Ταυτίζομαι με τον προσανατολισμό της Φλορίντας. Οι πεποιθήσεις της πραγματικά είναι πεποιθήσεις που ανήκουν στον Μεσαίωνα».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είναι μια γυναίκα που γαλουχήθηκε σε μια σύγχρονη Ελλάδα, δεν είναι πρόγονός μας, είναι μια σύγχρονη γυναίκα… Είπε 100 φορές ότι είναι όμορφη, είπε 200 φορές ότι αυτοί που κατηγορούνται δεν φταίνε, αλλά φταίνε τα κορίτσια.

Δείτε επίσης: Νεφέλη Ορφανού για Φιλιππίδη και Χαϊκάλη: «Eγώ γιατί πέρασα χρυσά μαζί τους; Πανέμορφη ήμουν και κουνιστός άνθρωπος…»

Δεν κατάλαβα από πού προκύπτουν αυτά τα συμπεράσματα, τα σεξιστικά εναντίον των γυναικών; Έχει γεμίσει το κεφάλι μου με αστοχίες. Ότι τα θέλουν όλες όσες υφίστανται παρενόχληση; Τι είναι αυτά τα πράγματα;».

Δείτε επίσης: Σάλος με τη Νεφέλη Ορφανού: «Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό;»

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τον Άρη Καβατζίκη να διαφωνεί κάθετα με την ηθοποιό.

«Κανείς από εμάς δεν είναι δυνατόν να συμφωνεί με κάτι τέτοιο. Πώς να ακούγονται αυτά τα πράγματα το 2023; Μήπως το μυαλό της έχει κάποιο στεγανό θρησκευτικό, πατροπαράδοτο, ότι είμαστε εδώ σε αυτή την πλάση για να αφήσουμε απογόνους και τα εξηγεί όλα μέσα από αυτό το πρίσμα; Μένω έκπληκτος από αυτό που ακούω.

Μήπως είναι κολλημένη σε μια θρησκευτική αντίληψη; Έτσι όπως το βλέπεις γραμμένο λες “τι λέει τώρα η γυναίκα;”, αυτό δεν είπαμε όλοι μας; Αλλά προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε το αδικαιολόγητο. Δεν φαντάζομαι ότι υπάρχουν καλλιτέχνες που μπορεί να πουν τέτοια πράγματα», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Είναι αυτομαστίγωμα. Να λέει μια γυναίκα πως είναι παραβατική επειδή δεν έχει κάνει παιδιά. Έχει κάνει τόσα άλλα ωραία πράγματα και είναι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Αλλά ίσως επειδή έχει μεγαλώσει σε άλλα χρόνια, να υπήρχαν αντιλήψεις βαθιά ριζωμένες μέσα της που δεν μπορούν εύκολα να αλλάξουν».

Η Δέσποινα Καμπούρη είπε από την πλευρά της: «Μάλλον είμαι κι εγώ παραβατική, που αφήνω τα παιδιά μου στη μαμά μου. Με σοκάρουν αυτές οι απόψεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This